top of page

 

Historien bak Liverbirds Bergen

Vi ble stiftet i 11 april 2011 og ble dermed den 50 Liverbirds klubben i Norge. Det var på høy tid at også Bergen fikk sin Liverbirds klubb. Vi har den store gleden i å samle alle røde fans i Bergen og omegn for å skape et flott rødt fotballmiljø for Liverpool sine fans i Bergen. 
Vi har inngått avtale med Scruffy Murphy's på Torget som blir vårt samlingssted for den røde horde. Er det Liverpoolsupportere fra andre byer og steder på besøk i Bergen er også dere hjertelig velkommen på våre kamper og arrangementer. Som medlem oppnår du rabatt på div drikke i baren.

Liverbirds Bergen har som mål å skape et aktivt og inkluderende supportermiljø for alle Liverpool supportere, liten som stor. Vi  arrangerer 2 fellesturer til Liverpool hver sesong i samarbeid med Liverpooldrømmer. Arrangerer familiedag der inntekten er stt av til veldedig formål, i år Team Rynkeby. I tillegg bidrar vi med mange tusen til andre veldedige organisasjoner. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer om å støtte oss gjennom Grasrotandelen i Norsk Tipping da endel av inntekten vår og vårt bidrag til andre er gjennom grasrotandelen. 
 

Under kampene har vi arrangement ved puben Scruffy Murphys på Torget i Bergen. Der samles de fleste røde Liverbirdser. Vi har under disse kampene års-lotterisalg (med flotte premier, blant annet signert drakt fra en Liverpool spiller).
Tippetips med gevinst-utbetaling samme dag. Vi har også utviklet, og selger egne Liverbirds Bergen effekter.

Velkommen som medlem i Liverbirds Bergen. YNWA

 

YNWA!

Styret Liverbirds Bergen

 

bottom of page