Liverbirds Berge​n

YNWA JFT97

Vår historikk

Liverbirds Bergen

Vi ble stiftet i 11 april 2011 og ble dermed den 50 Liverbirds klubben i Norge. Det var på høy tid at også Bergen fikk sin Liverbirds klubb. Vi har den store gleden i å samle alle røde fans i Bergen og omegn for å skape et flott rødt fotballmiljø for Liverpool sine fans i Bergen. 

Vi har inngått avtale med Scruffy Murphy's på Torget som blir vårt samlingssted for den røde horde. Er det Liverpoolsupportere fra andre byer og steder på besøk i Bergen er også dere hjertelig velkommen på våre kamper og arrangementer. Som medlem oppnår du rabatt på div drikke i baren.

Liverbirds Bergen har som mål å skape et aktivt og inkluderende supportermiljø for alle Liverpool supportere, liten som stor. Vi  arrangerer 2 fellesturer til Liverpool hver sesong i samarbeid med Liverpooldrømmer. Arrangerer familiedag der inntekten er stt av til veldedig formål, i år Team Rynkeby. I tillegg bidrar vi med mange tusen til andre veldedige organisasjoner. Vi oppfordrer derfor våre medlemmer om å støtte oss gjennom Grasrotandelen i Norsk Tipping da endel av inntekten vår og vårt bidrag til andre er gjennom grasrotandelen. 

Under kampene har vi arrangement ved puben Scruffy Murphys på Torget i Bergen. Der samles de fleste røde Liverbirdser. Vi har under disse kampene årslotterisalg( med flotte premier, blandt annet signert drakt fra en Liverpool spiller.) tippetips med gevinstutbetaling samme dag.  Vi har også utviklet og selger egne Liverbirds Bergen effekter.

Velkommen som medlem i Liverbirds Bergen. YNWA 


YNWA!

Styret Liverbirds Bergen